Milé paní učitelky a páni učitelé, připravili jsme pro Vás a Vaše děti nabídku aktivit ekologické výchovy na 1. pololetí školního roku 2023/2023. V rámci nabídky témat je vždy v realizované aktivitě zahrnuta nějaká hra, vzdělávací a rozvojová aktivita, tvoření, skládání, spojování atd., nebo je celý program jen praktický, názorný a vnáší do výuky nové poznatky, procvičení apod., neboť prožitky jsou naším hlavním nástrojem ve snaze podpořit v žácích zájem o životní prostředí a odpovědné chování.

Těšíme se k vám nebo vás zveme k nám, do Scholy Humanitas, na EVVO den (více témat + prohlídka školy), případně delší pobyt (škola v přírodě, tábor), ekovýlet nebo exkurzi.

Programová nabídka pro děti a kolektivy 1.stupně ZŠ na 2.pololetí šk. roku 2023/24

V případě, že máte zájem o jiné vzdělávací programy, kontaktujte nás, určitě se domluvíme.

Mimo školy a školky fungující v Litvínově a EVVO dny pro 9. třídy, jsou výukové programy zpoplatněny 350 Kč/45 – 60 min + cestovní náklady lektora/doprava materiálu.

OBJEDNÁVÁNÍ AKTIVIT

Pro objednávku Vámi vybraných aktivit použijte objednávkový formulář pro školní rok 2023/24 (excel, pdf), který najdete na těchto webových stránkách v sekci/na stránce „OBJEDNÁVKY“. Formulář slouží jako objednávka, vyplňte jej a zašlete elektronicky na adresu viana@humanitas.cz. Následně se Vám ozveme a nabídneme termíny pro realizaci vybraných aktivit. Ty si potvrdíme a pak již dorazíme na Vámi vybraný program nebo aktivitu.

HODNOCENÍ REALIZOVANÝCH AKCÍ

Budeme rádi za zpětnou vazbu. Jak se Vám líbil náš program? Co mu chybělo? Co bylo zajímavé? Spustili jsme možnost ohodnotit výukový program realizovaný ve vaší škole či třídě. Pomozte nám zlepšit kvalitu nabízených výukových a vzdělávacích programů k Vaší spokojenosti. Budeme rádi za veškeré názory, náměty, nápady a připomínky. Děkujeme! Hodnotící formulář najdete na těchto webových stránkách v sekci „HODNOCENÍ“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Facebook